Tuinatelier Herman & Vermeulen
Voor creatieve tuinontwerpen
Contact

Voor een nieuw tuinontwerp, een beplantingsplan of tuinadvies mail naar:

tuinatelier@hermanvermeulen.nl

of bel 06 43018877 (Martine Herman) of 06 423 45438 (Marilene Vermeulen)

Lees ook ons blog, of volg ons op Facebook en Twitter.

nieuwsbrief

Wil je tips, advies en inspiratie ontvangen?

* indicates required

 

Wil je weer genieten van je tuin? 3 tips voor meer tuinplezier

1. Maak een leeftuin

Een leeftuin is een tuin om samen te eten met vrienden, lekker te hangen of om in alle rust een boek te lezen. Een leeftuin hoeft niet perfect te zijn, het moet vooral jouw tuin zijn.

 

 

2. Kies voor kleur

Een tuin met kleur en bloemen in ieder seizoen, daar word je vrolijk van. Je kunt kiezen voor koele tinten zoals paars, blauw en lila. Dit palet brengt rust in je tuin en zorgt voor diepte. Of ga voor warme kleuren die je energie geven en de aandacht trekken zoals rood, oranje en geel. Mengen mag natuurlijk ook. Met contrasterende kleuren, zoals paars en oranje, valt je tuin extra op.

 

3. Stap over op natuurlijk tuinieren

Een natuurlijke tuin is een levende tuin. Een tuin met vlinders, bloemen en bijen. Denk ook eens een eetbare tuin, met eetbare bloemen, kruiden en snoepfruit. Met ceatief hergebruik van materialen is er veel mogelijk. Dit bespaart je bovendien geld, tijd en het is goed voor het milieu.

 

 

In het tuintijdschrift Groei & Bloei verscheen een artikel over tuinplezier met voorbeelden van onze tuinen waarin plezier voorop staat.

Contact

Martine Herman en Marilene Vermeulen van Tuinatelier Herman & Vermeulen maken tuinontwerpen, beantwoorden tuinvragen en zoeken naar tuinoplossingen voor iedere tuin en ieder budget. Samen met jou ontdekken we wat er allemaal kan in jouw tuin. Dat is vaak meer dan je denkt! Bij projecten vind je tuinvoorbeelden die je misschien wel aanspreken.

Wil je meer weten? Bel ons op 06 423 45438 (Marilene Vermeulen) of stuur een mail naar tuinatelier@hermanvermeulen.nl.

Nieuwsgierig wie wij zijn? Hier stellen we ons aan je voor.
Lees ook ons blog, of volg ons op Facebook en Twitter.