Hier vind je inspiratie, ideeën en voorbeelden van tuinontwerpen.

We ontwerpen verschillende stadstuinen, natuurlijke tuinen maar ook gemeenschappelijke tuinen of moderne tuinen

Meer weten over onze tuinontwerpen?

Het moet anders. Maar hoe?

  • Je weet precies wat je anders wilt in de tuin, maar je ziet op tegen de veranderingen en weet niet waar je moet beginnen.
  • Je voelt je niet prettig in je tuin maar je weet niet waaraan het ligt.
  • Je hebt misschien al van alles geprobeerd, maar de tuin is het nog steeds nét niet.

kleurrijke familietuin

Voorbeelden van tuinontwerpen

Met zulke problemen kloppen mensen aan bij Tuinatelier Herman & Vermeulen. Wij kijken hoe we door een kleine (of grotere) ingreep je bestaande tuin of nieuwbouwtuin weer kunnen laten opbloeien. Soms is er niet meer voor nodig dan een frisse kijk en een goed idee. Hier laten we je voorbeelden van tuinontwerpen zien die we hebben gemaakt.

natuurlijke tuin

Hoe we werken

Elke tuin en tuineigenaar heeft een eigen karakter. We maken eerst kennis met jou en je tuin om te onderzoeken wat mogelijk is. Met advies, een tuinontwerp of een beplantingsplan zorgen we ervoor dat je tuin je geen hoofdbrekens meer kost.

moderne groene tuin met verspringende tegels en een houten kas en pergola

Kenmerken van onze tuinen

In onze tuinen combineren we heldere lijnen en stoere materialen met weelderige, ‘no-nonsens’ beplanting. Onze tuinen zijn levendig, speels en er mag in geleefd en gespeeld worden. Duurzaamheid en hergebruik van materialen vinden we belangrijk. Ook werken we steeds vaker met wateropvang in de tuin.

Tuinatelier Herman & Vermeulen bestaat uit ontwerpers Martine Herman en Marilene Vermeulen. We laten je tuin weer opbloeien met een nieuw ontwerp, een fris idee of inspirerend beplantingsplan.

Lees ook ons blog, of volg ons op Instagram, Facebook en Twitter

voorbeelden van tuinontwerpen

Voorbeelden van tuinontwerpen